Rețete ciuperci

Ciorba falsă de burtă cu pleurotus

Ciorba falsă de burtă cu pleurotus

Ingrediente pentru ciorba de pleurotus Pentru a prepara ciorba falsă de burtă cu ciuperci pleurotus avem nevoie de următoarele ingrediente: 750g ciuperci pleurotus proaspete, tăiate șuvițe (sau 75g de ciuperci pleurotus uscate)1,5l de supă de legume, vită sau pui1 morcov…

Rețetă puiul pădurii tras la tigaie

Rețetă puiul pădurii tras la tigaie

Ciuperca puiul pădurii – Laetiporus sulphureus – se găsește primăvara pe copaci vii sau trunchiuri de foioase, preponderent pe salcie, plop. Se consumă doar în stadiul tânăr, câtă vreme carnea este moale, nu s-a întârit. Ingrediente: 350g puiul padurii, 60g…

Rețetă ciuperci pleurotus trase la tigaie

Rețetă ciuperci pleurotus trase la tigaie

Ingrediente pentru ciuperci pleurotus la tigaie 500g ciuperci pleurotus proaspete50g unt desfacut în 2 linguri de ulei de măsline sau de floarea soarelui presat la rece4 catei de usturoi pisați sau tocați marunto mana de patrunjel tocat50g parmezan Se taie…