Capsule cu extract de Hericium Erinaceus

40,00 lei flacon cu 20 de capsule

Stoc epuizat

Descriere

Capsule cu extract din ciuperca Coama leului (Hericium erinaceus)

 

Coama leului este o ciupercă cu efecte neuroprotectoare și nootrope, care poate îmbunătăți memoria și raționamentul, protejează neuronii, protejează și ajută la regenerarea mielinei nervilor.

 

Lion’s Mane este singura ciupercă cu efecte demonstrate clinic pentru sănătatea creierului, furnizând un efect nootropic unic pentru stimularea sintezei Factorului de Creștere a Nervilor (NGF).

Mecanisme de actiune:

Crește nivelul de NGF (Nerve Growth Factor- Factorul de creștere a nervilor) în creier – creștere neuronală, regenerare și plasticitate sinaptică sporită;

Îmbunătățește mielinizarea nervilor – o comunicare neuronală îmbunătățită și regenerare a nervilor. Utila in MS (Scleroza multipla) si ALS (Scleroza Laterala Amiotrofica), caracterizate prin demielinizarea nervilor;

Crește potențarea sinaptică pe termen lung – memorie îmbunătățită;

Scade transmisia glutamatergică – scăderea excitabilității neuronale și a excitotoxicității Protejează neuronii de stresul reticulului endoplasmatic;

Anxiolitic;

Efecte antiinflamatorii.

Flaconul conține 20 de capsule gelatinoase vegane,  si fiecare capsula conține 500 de miligrame de extract 10:1 de ciuperci .

Nu folosim substrat sau miceliu pentru produsele noastre.

Mod de utilizare: numai pentru adulti, 1-3 capsule o data pe zi. Pentru o utilizare prelungita consultati specialistul.

Atentionari: Nu utilizati suplimentul daca sunteti insarcinata sau daca alaptati. Pentru o utilizare prelungita consultati specialistul. Administrarea suplimentului poate avea un efect diuretic. Daca manifestati o hipersensibilitate (de exemplu, o alergie), incetati utilizarea.

A nu se depasi doza recomandata de specialist.

Nu contine produse lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori si arome sau coloranti artificiali.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta varíata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Acest produs este un supliment alimentar si nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli.

Informații suplimentare

Greutate 01 kg